Печат на тази страница

МЕГАТРОН ДОСТАВИ ПЪРВИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ СИМУЛАТОР-ТРЕНАЖОР НА JOHN DEERE

МЕГАТРОН ЕАД достави и пусна в експлоатация първия за България симулатор-тренажор на горска техника John Deere, с който ще се обучават оператори на професионални дърводобивни John Deere CTL машини - горски харвестъри и транспортьори.

Фирма Горска академия ООД, която е специализирана в обучението на оператори на горски машини, вече се радва на новата си високотехнологична придобивка. Проф. д-р Глушков, дтн., управител на фирма Горска академия ООД, възнамерява да използва пълноценно новата техника, която предлага много детайлни уроци и реалистични ситуации.

За следването на правилния тренировъчен процес и методиката на обучение пристигнаха специално от завода-производител във Финландия инструкторът Кари Невампера и продуктовия мениджър на отдел „Горска техника“ за България.

Осъществявайки този проект с подкрепата на Мегатрон, Горска академия ООД, ще предложи напълно съвременен подход на обучение за операторите на професионални машини за индустриален добив и транспорт на дървесина на световния лидер в тази област John Deere Forestry.

John Deere инвестира повече от 5 на 100 от приходите си от продажби в научно-технически изследвания и разработки. С дългата си и успешна история, горските машини на John Deere представляват най-новата технология в индустрията.

Прочетена 1268 пъти