Печат на тази страница

ПРЕДСЕИТБЕНИ КУЛТИВАТОРИ KUHN С НЕЗАВИСИМИ ДИСКОВЕ - СЕГА НА СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ

Представяме ви предсеитбените култиватори KUHN с независими дискове - OPTIMER+ и новият модел OPTIMER XL (с още по-голям диаметър на дисковете - 620 мм), които ще ви помогнат да се подготвите бързо и качествено за сеитбата. Те осигуряват интензивно смесване на растителните остатъци при висока скорост. Само с едно минаване ще подготвите предсеитбеното легло, ще спомогнете за разграждането на сламата, ще предотвратите изпаряването на вода от почвата и ще заравните почвения профил.

Защитата на независимите дискове на OPTIMER+ е осигурена от система с 4 полиуретанови еластомерни блока, които им позволяват да се движат, ако срещнат препятствие. Тъй като всеки диск реагира независимо, работната дълбочина не се променя по цялата ширина на машината.

Предсеитбените култиватори с низависими дискове OPTIMER+  и новия OPTIMER XL се предлагат с различни работни ширини, така че да отговорят на изискванията на различните стопанства, а широката гама от уплътняващи валяци ще задоволи и най-взискателните потребители.

Възползвайте се сега от специалните ни условия за KUHN OPTIMER+ и новия OPTIMER XL и работете с удоволствие!

Накратко за OPTIMER+ и OPTIMER XL:

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

OPTIMER+

OPTIMER XL

Работна ширина

от 3 до 7,5 м

от 3 до 5 м.

Диаметър на дисковете

510 мм.

620 мм.

Работна дълбочина

от 3 до 10 см

5 до 15 см.

Работна скорост

7 до 15 км/ч

7 до 15 км/ч

Повече информация за различните модели и брошура ще намерите ТУК.

Прочетена 1886 пъти