• John Deere
  Земеделска и градинска техника
 • John Deere
  Горска техника
 • KUHN LOGO V60 FINAL 1705 N0
  Прикачен инвентар
 • bobcat
  Компактна техника
 • Doosan
  Строителна техника
 • TradeIn 1
  Машини втора употреба
 • Dopulnitelno
  Допълнително оборудване

РАБОТАТА Е ПЕСЕН С НАВИГАЦИЯ AUTOTRAC НА JOHN DEERE – СЕГА НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА

Прецизното земеделие започва от приемниците и дисплеите. Те осигуряват хардуерната инфраструктура, даваща възможност да се възползвате от модерното земеделие и да направите дейността си по-успешна. Избирайки интелигентните решения на John Deere, може да разчитате на водеща в отрасъла производителност на машините, по-ниски експлоатационни разходи и по-голям комфорт на оператора.

Steps

Представяме ви нашите атрактивни предложения, които са на специални промоционални цени само в периода 15 юли – 31 октомври, 2018. 

Пакетът „Оборудване за AutoTrac Universalви предоставя хардуерните компоненти, с които трябва да оборудвате вашата машина, за да се възползвате от навигацията. Ако закупите този пакет в периода на промоцията, вие спестявате значителна сума в размер на 2 813 €

 • ПАКЕТ ОБОРУДВАНЕ ЗА AUTOTRAC UNIVERSAL: ВЗЕМЕТЕ СЕГА И СПЕСТЕТЕ 2 813 €

Paket AutoTrac 1

 *Пакетната промо цена 5 770€ е без ДДС. Цената НЕ включва AutoTrack активация, както и труд за инсталиране.

=====================================================================================================================================================================================

За тези от вас, които вече разполагат с нужното оборудване, предлагаме AutoTrac активация на атрактивна цена. Заявете услугата на промоционална цена до края на октомври и ще спестите 500 €.

AutoTrack се предлага за всички трактори от сериите 6M/6R/7R/8R и 9R, пръскачки, зърнокомбайни и силажокомбайни. Лесно следвате прави, кръгови и извити линии дори в условия с ниска видимост (запрашеност, мъгла или мрак). Активацията е еднократна.

 •  AUTOTRAC АКТИВАЦИЯ: ЗАЯВЕТЕ СЕГА  И СПЕСТЕТЕ 500€

AutoTrac activation

* Промо цената 2 000 € е без ДДС и НЕ включва труд за инсталиране.

=====================================================================================================================================================================================

С пакета „Оборудване за AutoTrac Universal + активация“, освен че получавате всичко необходимо, за да започнете работа веднага, спестявате и внушителните 3 304€ ако заявите до 31 октомври, 2018.

 • ПАКЕТ „ОБОРУДВАНЕ ЗА AUTOTRAC UNIVERSAL + АКТИВАЦИЯ“: ВЗЕМЕТЕ СЕГА И СПЕСТЕТЕ ВНУШИТЕЛНИТЕ 3 304 €

Paket AutoTrac Activation

*Пакетната промо цена 7 770 € е без ДДС. Цената НЕ включва труд за инсталиране.

Веднъж изпитали предимствата на AutoTrac, никога няма да пожелаете да се върнете към стария си начин на работа. Използвайки прецизната навигационна система на John Deere, преминавате на по-високо ниво и си осигурявате не само спокойствие, но по-висока производителност и по-ниски експлоатационни разходи.

 

01 10 1 r2b003918 N RRD Combine
Прочетена 517 пъти